Güncel Market İndirim Dergileri:

                                    

Güncel Stil ve Moda Dergileri:

Güncel Yapı ve Teknoloji Market Dergileri:

                  

Sanal Pazaryerleri "Günün İndirimleri":

           

Siteyi Favorilerinize Ekleyin!:

26 Ağustos 2008 Salı

Ankara Etlik Forum Alışveriş Merkezi açılıyor



Multi Turkmall'ın tüm Türkiye'de geliştirdiği Forum Alışveriş Merkezleri'nin bir yenisi Ankara da açılıyor. Forum Ankara Alışveriş ve Yaşam Merkezi; Tesco Kipa, Bauhaus, Media Markt ve Cinebonus gibi alanının önde gelen hipermarket, yapı market, mağaza ve sinema zincirlerine ev sahipliği yapacak.

Verilen bilgiye göre Ankara'nın kuzeyinde Keçiören İlçesi'nin Ovacık bölgesinde yer alan Forum Ankara, şehir merkezine ana yollarla bağlanıyor. Havaalanı-kent bağlantısının sağlandığı yeni protokol yolu ile çevre yolu bağlantı kavşağında yer alan proje, Ankara'nın giriş noktasında bulunuyor. Forum Ankara'nın doğusunda, planlı konut alanları, rekreasyon alanları, parklar, oteller, kongre merkezleri ve sosyal alanlarıyla Kentsel Dönüşüm Proje Alanı bulunuyor.

Forum Ankara'nın 170 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip olduğu ve 80 bin metrekarelik kiralanabilir alanda; Tesco Kipa hipermarketi, Bauhaus yapı marketi, teknolojinin yeni durağı Media Markt ve Türkiye'nin tanınmış sinema zinciri Cinebonus'un şimdiden yerlerini alan mağazalar olduğu belirtiliyor.

İki katlı bir alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi olarak tasarlanan Forum Ankara, içerisinde bulunan sokakları ile bir dış mekan hissi uyandırıyor. Farklı blokların farklı yapılar olarak ele alındığı tasarımda, bloklar arası sokakların şeffaf malzemeler ile kapatılacağı, böylece açık bir alışveriş sokağında yürünüyor hissi uyandırılacağı ifade ediliyor. Forum Ankara'da 12 bin metrekare alanda; bowling, gokart, paintball, bungee jumping, buz pateni gibi çeşitli spor aktiviteleri, çocuk eğlence alanları ve hayvanat bahçesi ile Ankaralılar'ın ailece keyifli vakit geçirmesi hedefleniyor. Alışveriş merkezinin diğer kısmına üstü membranlarla örtülmüş bir eğlence sokağı ile bağlanacak eğlence meydanında ise, çeşitli dekoratif ışık oyunları ve dev ekran ile pek çok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapılacağı belirtiliyor.

Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, hizmete açılacak Forum Ankara ile ilgili açıklamada bulundu. Eyüboğlu, "Forum Ankara, bizim çok önemle üstünde durduğumuz bir proje. Forum Ankara, eğlence meydanı ve eğlence sokakları ile Ankara'da bir ilk olacak" dedi.Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer "Türkiye'deki en büyük uzmanlık satış merkezimiz 2008'de Forum Ankara'da başkentlilerle buluşacak. Türkiye'deki beşinci uzmanlık satış merkezimiz olan Etlik şubemizde 16 bin metrekare satış alanı ile 26 ayrı uzmanlık bölümünde hizmet vereceğiz. İnşaat sektörünün hızla ilerlediği, insanların evlerine daha fazla vakit ayırdığı Ankara'da Bauhaus ürünleriyle hedef kitlemizi Forum Ankara'da yakalamayı hedeflemekteyiz" diye konuştu.

Hiç yorum yok: