Güncel Market İndirim Dergileri:

                                    

Güncel Stil ve Moda Dergileri:

Güncel Yapı ve Teknoloji Market Dergileri:

                  

Sanal Pazaryerleri "Günün İndirimleri":

           

Siteyi Favorilerinize Ekleyin!:

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Avea 3G Ücretleri

*Avea, abonelere 30 Temmuz–31 Ekim tarihleri arasında her yöne 15 dakika ücretsiz görüntülü konuşma imkanı sağlayacak.

*Avea kullanıcıları, 5 liradan başlayan paketler ile sınırsız TV izleyebilecek veya izledikçe ödeyecekler.

Seçİzle hizmeti ile Avea aboneler diledikleri dizi, film, belgesel ya da müzik kliplerini cep telefonlarına 18 SMS/3,5 liradan başlayan fiyatlarla cep telefonlarına indirebilecekler ya da indirmeden anında izleyebilecekler.

Müzikİndir hizmeti kapsamında 3G abonelerinin 100 binden fazla yerli ve yabancı şarkıyı 2009 sonuna dek ücretsiz olarak ister cep telefonlarına ister bilgisayarına indirebilecekler.

Videoportal; Tek bir numarayla birçok servise anında erişim sağlayan Video portal hizmeti çerçevesinde ise abonelerin, 9080'i görüntülü arayarak menülerden diledikleri servise dakikası sadece 10 Kr/1 kontöre ulaşabilecekler.

3 aylık kampanya süresi boyunca internet paketlerinin mevcut fiyatlardan, ancak daha yüksek kapasite ile sunulacak...

*Aboneler cepte internet için 100 MB'lik paketten 8 TL/49 kontöre, 2GB'lik paketten ise 35 TL/199 kontöre faydalanabilecek.

*Bu kampanya süresince bilgisayardan mobil internete erişimde ise 35 liraya 1 GB yerine 2GB, 55 liraya ise 4 GB yerine 6 GB kapasite sunulacak.
HEDİYELER : İlk 3 ay içerisinde 12 ay boyunca Avea internet paketine üye olan abonelere USB modem ve ayda 600 dakika TTNET WiFi hediye edilecek.

''3G Hoşgeldin Paketi'' ayda 7 TL karşılığında 30 dakika her yöne ücretsiz görüntülü konuşma, bir saat ücretsiz Mobilvizyon, 100 MB data ve Seçİzle'den bir içeriği,

''3G Standart Paket'' ayda 17 TL karşılığında 60 dakika her yöne ücretsiz görüntülü konuşma, 3 saat ücretsiz Mobilvizyon, 250 MB data ve Seçİzle'den 2 içeriği,

''3G Süper Paket'' ise ayda 27 TL karşılığında 150 dakika her yöne ücretsiz görüntülü konuşma, 5 saat ücretsiz Mobilvizyon, 500 MB data ve Seçİzle'den 3 içeriği kapsıyor.

Hiç yorum yok: