Güncel Market İndirim Dergileri:

                                    

Güncel Stil ve Moda Dergileri:

Güncel Yapı ve Teknoloji Market Dergileri:

                  

Sanal Pazaryerleri "Günün İndirimleri":

           

Siteyi Favorilerinize Ekleyin!:

24 Ocak 2009 Cumartesi

Türk Telekom'un kontörlü JeTTvel tarifeleri başladı!

Türk Telekom, yeni tarifesi JeTTvel’i Paket100, Paket200 ve Paket300 seçenekleriyle sundu.

JeTTvel’de Türk Telekom abonelerinin aynı ücret karşılığında daha çok konuşmasının amaçlandığı belirtilerek, sabit ücretin de paket fiyatına dahil edildiği vurgulandı.

Paket100, Paket200 ve Paket300 seçenekleriyle kullanıcılara sunulan JeTTvel uygulamasından tüm dijital santral hatlarının faydalanabildiği kaydedilerek, fiyatlara paket içi şehiriçi dakikalar, sabit ücret ve tüm vergilerin dahil olduğu belirtildi.

Paket içi dakikayı aşan şehiriçi aramaların dakikası ise 12 Kuruş’tan, özel servis ve diğer tüm yönlere aramalar da StandartHATT tarifesinden ücretlendirilecek.

Verilen bilgiye göre JeTTvel tarifesinin ilk paketi Paket100 ile aboneler , ayda KDV ve ÖİV dahil olmak üzere 100 dakika için 19 TL ücret ödeyecek.Aylık sabit ücret ile paket ücretinin dahil olduğu ücret karşılığında abonelerin her konuşma dakikası 19Kr’a gelecek.

Paket200 tarife paketini seçen kullanıcılar, yine KDV ve ÖİV dahil olmak üzere ayda 23 TL (sabit ücret + paket ücreti) ödeyerek, dakikası 11,5 Kr’a 200 dakika konuşacak.

Daha uzun konuşmayı tercih eden kullanıcıların da istedikleri saatlerde diledikleri yoğunlukta konuşmaları için geliştirilen Paket300’de ise ayda 300 dakika konuşmak için sabit ücret ve paket ücreti dahil 27 TL ödüyor ve tüm vergiler dahil 9 Kr dakika ücreti ödeyecekler.

Açıklamada, JeTTvel tarifesine geçen abonelerin, şehir içinde ekstra avantajlı konuşma fırsatını yakalayacakları, HesaplıHATT tarifesinden bu tarifelere geçen abonelerin de diğer yönlerde de StandartHATT tarifesinin avantajlı konuşma ücretlerinden faydalanabilecekleri hatırlatıldı.

Türk Telekom’un JeTTvel tarifesinden faydalanmak isteyen aboneler 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden, ofislerden, bayilerinden ve www.turktelekom.com.tr adresinden başvurularını yapabilecekler.

Hiç yorum yok: