Güncel Market İndirim Dergileri:

                                    

Güncel Stil ve Moda Dergileri:

Güncel Yapı ve Teknoloji Market Dergileri:

                  

Sanal Pazaryerleri "Günün İndirimleri":

           

Siteyi Favorilerinize Ekleyin!:

3 Ocak 2009 Cumartesi

Turkcell'den yeniden "2 gün bedava"

Turkcell faturalı hat sahipleri, haftanın 2 gününde Turkcell'lilerle bedava konuşacak. Kampanyaya katılmak ve bedava konuşacakları şanslı günlerini öğrenmek isteyenlerin "BEDAVA" yazıp 8040'a göndermeleri yeterli olacak.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu kampanyayla ilgili olarak, "Müşterilerimize en uygun ve en avantajlı konuşmayı Turkcell olarak biz sağlıyoruz. Şimdiye kadar sunduğumuz avantajlı fiyat teklifleriyle en uygun konuşma koşullarını biz sunduk. Şimdi de 2008 yılında 'Senin Şanslı Günlerin Hangisi?' sloganıyla başlattığımız '2 Gün Bedava' kampanyasını gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyoruz. Kampanya kapsamında müşterilerimize haftada 2 gün bedava konuşma fırsatı tanıyoruz" dedi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, katılmak için hiçbir ücretin olmadığı"2 Gün Bedava" kampanyasından faturalı bireysel hat sahibi Turkcell'liler, kullandığı tarife ya da paket fark etmeksizin kampanyadan yararlanabilecek. Bedava dakikalar, tüm Turkcell'lilerle yapılan yurtiçi konuşmalar için geçerli olacak.

Öte yandan, Turkcell'liler, sistem tarafından verilen ve biri hafta içi, diğeri hafta sonuna denk gelen iki şanslı günlerinde, ayda toplam 64 saat bedava konuşma hakkına sahip olacak. "2 Gün Bedava" kampanyası 1 Mart 2009'a kadar kısa mesajla kayıt olan ilk iki milyon Turkcell abonesi için geçerli olacak. Ayrıca, kampanyaya başvuranların tekliften faydalanmaları için 2009 yılı boyunca Turkcell'li olmaya devam etmeleri gerekiyor ve kampanyayla ilgili detaylı bilgilere şirketin resmi web sitesinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok: